Menu Luk

PR-gruppen redder forvirret due i nødsituation!

Hvad skal man gøre, hvis en due pludselig flyver ind i en bygning? Spørge en voksen? Men hvad, hvis der ikke er en voksen? 

Alle disse spørgsmål spurgte vi os selv, da vi stod i denne situation, mens en due flaksede rundt inde i annekset på skolen. Ingen andre var i nærheden, da det skete. Derfor måtte vi tage sagen i egne hænder.

Først stod vi bare og vidste ikke, hvad vi skulle gøre. Skulle vi hente brød fra hjemkunstlokalet?  Nej, den gik ikke. Så i stedet bevægede vi os langsomt op ad trappen, mens vi snakkede roligt til den. Da vi var kommet om bag ved den, begyndte vi at vifte blidt med hænderne for at få den til at rykke sig.  

Det virkede!  Duen begyndte at baske lidt med vingerne og hoppe ned af trappen. Da den var nåede til bunden af trappen, kunne den se lyset der kom udefra.  Så fløj den ud i den kølige efterårsmorgen. Ud i det fri!

Tekst og foto: Karoline H. H. og Amalie L. Q. 7.a

Duen på trappen i anneksbygningen


Artikler i samme kategori: