Menu Luk

Gruppe 7 former fremtidens energi med bæredygtigt projekt

Det kører derudaf hos gruppe 7, som arbejder med bæredygtig energi. De er inddelt i 4 forskellige grupper: bølgeenergi, bioenergi, vindenergi og solenergi. De har til opgave at fremstille tre produkter, som har noget at gøre med den energiform, som gruppen arbejder med. 

Først skal de finde og skrive information om energiformen. Bagefter skal de finde deres indre opfinder frem ved at fremstille en model efter energiformen ved at bygge den af genbrugsmateriale, som de selv skal skaffe. 

Derefter vil de til sidst skrive og fremvise et teaterstykke, som du vil kunne opleve på torsdag som en del af deres installation. Børnene arbejder hårdt på at finde på ideer og vække dem til live ved at skrive, tegne og forme deres produkt.  

Humøret er i top, glade ideer vælter ud og energien bobler. Ikke kun i projektet, men også hos eleverne selv. Og der er nedtælling til den store dag, hvor skolen åbner den store port og byder velkommen til alle os, der glæder sig til at se alle de spændende installationer.

Tekst og foto af: Amalie L. Quirk og Karoline H. Hansen 7.a

Artikler i samme kategori: