Menu Luk

Livet på land er snart klar

Gruppe 15 er lige nu i gang med at lave det sidste på deres udstilling.
De har bl.a. lavet et vandfald ud af bukser og en skovbrand ud af genbrugstøj.
Det eneste de mangler er at klistre blade fast på bordet. Selvfølgelig plukker de ikke blade af træerne, de tager kun dem på jorden.

Formålet med udstillingen
Formålet med udstillingen er bl.a. at man ikke bare skal bruge og bruge, det er derfor, at de kun bruger genbrugstøj. De laver også en stor planche, hvor der skal stå, at man skal passe på regnskoven og naturen.

Pigerne Thea og Sofie fra 4.I syntes, at det er rigtig sjovt, undtagen i går hvor det var lidt af en våd dag. Thea og Sofie skal selv spille levende træer, som de er på skift. De har lidt travlt, men de skal nok nå det.

Tekst og billede af Nicklas 6.b

Artikler i samme kategori: