Menu Luk

Brændende skov vokser frem af genbrugsstof

Move It er i fuld gang, og allerede er det ved at se spændende ud på de forskellige arbejdspladser.  Vi har netop været ovre og spørge Julie, som arbejder sammen med børnene fra gruppe 15, hvad gruppen arbejder med.

Sakse er blevet fundet frem, og børnene klipper løs i gammelt tøj doneret fra elever og forældre.  Der er nemlig ved at blive bygget en skov inde i deres lokale, som de vil bruge til at vise verdensmålet: livet på land.

Børnene har allerede sorteret stoffet i farver, og nu arbejder de på at vække skoven til live ved at forme træer, brand og vandfald.  Det kommer til at blive et dystert, men smukt kunstværk, når det hele bliver udstillet.

Læreren, Julie, siger at de vil skabe skoven ved at klippe i stof og hænge det op i deres lokale.  Men ikke bare en hvilken som helst skov. Nej, det her vil være en fældet skov, ødelagt af skovbrand og forurening.

Vi venter altså spændt på at se det færdige resultat, som gruppen håber vil få folk til at tænke på skovene og gøre en indsats for at bevare dem.

Tekst og foto: Amalie 7.a

Artikler i samme kategori: