Menu Luk

Hvordan vil vores fremtid se ud? Det vil Victor fortælle os om

Gruppe 13 var i går på besøg hos TV2, hvor de så, hvordan man lavede en vejrudsigt. De fik også lov til selv at prøve at stå ved en greenscreen. Victor, som vi interviewede, synes at det var mega spændende.

I dag er de så gået i gang med deres mega spændende udstilling. I det ene rum, laver de vores fremtid, hvis vi gør noget godt for klimaet. Her vil der være elektriske fly, som vil udlede mindre co2.

I det andet rum skal det forestille vores fremtid, hvis vi ikke gør nok for klimaet. Der vil for eksempel være tørke og naturkatastrofer. De sætter højtaler op, så vi også får lydeffekterne med. Det skal nok blive meget virkeligt og katastrofalt. Og vi glæder os meget til at se det.

Skrevet af Filippa 7.a
Foto af Anna Mathilde 7.a

Artikler i samme kategori: