Menu Luk

Travleste gruppe? Gruppe fem har både lavet et hemmeligt neonrum og været på udflugt.

Gruppe fem er allerede godt i gang med deres produkt. Et hemmeligt neon rum.


Det er kun anden dag i temaugen, og gruppe 5 er allerede langt inde i deres projekt. Det er meget hemmeligt, men vi fik heldigvis lov til at komme derind. Inde i rummet er der ind til videre meget tomt, men det bliver der snart lavet om på.

Gruppe fem har store ambitioner med deres lille rum ved siden af kirken. Det skal være rummet til deres endelige produkt. De er endnu ikke helt sikre på, hvad de vil med det, men deres benspænd er metal, så det skal de i hvert fald bruge.

“Vores benspænd er metal, så vi har tænkt os at lave nogle metalfigurer i vores rum, som vi maler med speciel maling. Når malingen kommer ind i neon rummet vil den lyse op, ” forklarer Thea Sisse Rink 7.a.

Thea Sisse Rink 7.a

Udflugter
Selvom det allerede lyder af meget, er det kun en lille del af alt det, gruppe fem har nået. De har også været på udflugt. Tirsdag formiddag var de på tur til Grevinde Danners krisecenter: “Dannerhuset”.

Dannerhuset er et hus, der både arbejder nationalt og internationalt for at stoppe vold mod kvinder og børn. Det fungerer som et krisecenter til kvinder, der er blevet voldtaget.

De har også besøgt FN’s verdensmålbænk. Det er en slags dialogbænk, hvor du kan komme i dialog med de andre, der også sidder på bænken med verdensmålene.

Selve bænken er også i sig selv bæredygtig, hvilket støtter verdensmål nummer 13: “Klimaindsats”.

Foto af Kim.

Skrevet af Manon Amelie Kermabon Jensen og Anna Damgaard
Foto af Anna Damgaard og Kim…

Artikler i samme kategori: