Menu Luk

Hip hip hurra for vores allesammens yndlingslærer Kim!

Det er Kims store dag i dag. Fødselsdagsdrengen kom glad på arbejde, hvor han blev mødt med fødselsdagssang og kage.  Den altid glade lærer var meget begejstret for at komme i skole i dag.

Kim er altid i godt humør, og han er en fantastisk lærer.  Han gør undervisningen sjov og lærerig, og eleverne er meget glade for ham. Det er hans niende år her på skolen, og vi håber, at han kan blive her og sprede sin viden og gode humør, så længe han kan.

“Vi er så glade for, at han underviser her,” siger samtlige børn.  Kim fylder tres år i dag, og det må da fejres. Hvis der er nogen, der skulle møde ham på gangen eller på gaden i dag, må i huske at sige tillykke til Kim på hans store dag.

Billede og tekst af Amalie 7.a

Artikler i samme kategori: