Menu Luk

Årets store løbetur på Kastellet

Det var en karavane af glade familier, der i går vandrede op af Dag Hammarskjölds Allé efter en meget vellykket dag med udstillinger, kage og sodavand og “Move It!- show. Humøret var i top, T-shirtsene var på og popcornene var spist. 

Kastellet med de gyldne efterårstræer stod og ventede på os i det tidlige aftenlys, da vi nåede frem. Forældre stod og snakkede med hinanden, børnene legede, og da Peter Franklin havde fundet sin røde megafon frem, var der for alvor dømt “Move It!”-løb. 

Da præmierne var delt ud, og start-hornet lød, begyndte alle at løbe eller gå over den gamle bro. Nogle slentrede afslappede afsted, snakkende om det dejlige vejr, mens andre løb koncentreret, fast besluttet på at komme i mål. 

Det var en dejlig tur rundt på de stejle skrænter, og man kunne høre jubelråb og klapsalver, når de første kom i mål, mens andre knap nok var begyndt. 

Og det sidste der er at sige er: “Tak for en rigtig god dag allesammen.” 

Tekst og fotos af: Karoline H. Hansen

Artikler i samme kategori: