Menu Luk

PR-gruppen arbejder hårdt den sidste dag

Selvom PR-gruppen ikke har en udstilling på samme måde, skal folk bestemt ikke tro, vi ikke laver noget. PR-gruppen har travlt med at få lavet alle artikler færdige, så vi kan printe dem ud og hænge dem op på en væg. Det bliver så vores udstilling i dag.

Lige nu er alle i fuld gang med at lave deres artikler færdige, så de kan komme op og hænge, for selvfølgelig vil alle gerne have deres artikler op at hænge, så alle kan se hvor god, den er blevet.

Vi skriver alle sammen om noget forskelligt, så vores udstilling bliver helt proppede med alle mulige forskellige artikler. Der kommer hele tiden flere og flere artikler til. På det billede I kan se, er der alt for mange artikler, så jeg fik engang halvdelen med.

Tekst og foto Laura 5.b

Artikler i samme kategori: