Menu Luk

Elizas mening

På den første dag i temaugen hørte hele skolen om SOS børnebyerne.
Eliza fra 10.A forklarer, at SOS børnebyerne er der, hvor børn kan komme hen, hvis de ikke har noget sted at bo, eller deres forældre er fattige og har for mange børn, som de ikke har mulighed for passe på, og hvis de ikke kan få en uddannelse.

Eliza fortæller os, at der er 17 verdensmål, og de verdensmål handler om, hvordan man kan gøre verden bedre fx ligestilling mellem kønnene, afskaf fattigdom og livet på landet.

Hvad er SOS-børnebyerne?

SOS Børnebyerne er en af verdens største private hjælpere. SOS Børnebyerne er i samarbejde med mere end 130 lande. Siden 1949 har SOS Børnebyerne arbejdet med at give forældreløse og udsatte børn et kærligt og omsorgsfuld hjem i en af SOS Børnebyerne.

Tekst & foto: Vanessa 5.B, Victoria 5.B og Otto 6.A