Menu Luk

Stop Sult viser, hvordan man kan stoppe sult på en kreativ måde!

Oppe i lokalet hos Stop Sult har de i den grad gang i noget kreativt. De er blevet færdige med deres film, og nu er de optaget af et nyt projekt. Denne gang har de lavet kopper og puslespil.

Kopperne har de foldet af papir og skrevet råd om, hvordan man kan stoppe sult på dem allesammen. De har lavet mange, mange kopper og hængt dem allesammen på snore, så nu hænger der lange guirlander med en helt masse kopper i loftet i deres lokale.

Alle eleverne har også fået en puslespilsbrik af papir, hvor de allesammen har tegnet en tegning og skrevet hvordan man kan stoppe sult. Alle brikkerne er blevet sat sammen for at symbolisere, at det hele hænger sammen.

Men nogle brikker hænger dog på hovedet for at vise, at alting ikke altid hænger sammen helt perfekt.

Tekst og billede: Malou 7.i

Artikler i samme kategori: