Menu Luk

Sol, teater og genbrugsmateriale skal lære os om bæredygtig energi

Gruppe syv er i fuld gang. Med fire forskelige projekter!

I gruppe 7 er alle blevet inddelt i 4 grupper, der alle arbejder med emnet bæredygtig energi. Hver gruppe arbejder med et emne inden for bæredygtig energi: solenergi, vandenergi, vindenergi eller bioenergi. Vi besøgte solenergi- gruppen.

I solenergi-gruppen er de i gang med at sætte deres produkt op. Det kan godt være lidt svært kan man se på de 5 elever, der ihærdigt prøver at få tapen til at virke. Vi spurgte Anna Molinari 6.c nogle spørgsmål om hendes gruppe.

Anna Molinari 6.c

Hun fortæller, at de har arbejdet med solceller, og derfor vil de lave en model af et hus med solceller, som de så vil forklare om. Men det er ikke det hele. Bagefter vil de også lave at dukketeater, der selvfølgelig også handler om solenergi.

Deres benspænd er genbrugsmaterialer, så de ting de har brugt til projektet er lavet af genbrugsmaterialer.

Tekst og Billede Anna 7.a og Manon 7.b

Artikler i samme kategori: