Menu Luk

Goran og Anders er ved at opsætte et kæmpe verdenskort ved hovedtrappen

Goran og Anders har sat et stillads op ved hovedtrappen ned til gården. De hamrer og skruer for at sætte et stort og flot verdenskort op. Kortet er tegnet af Kim Brostrøm, og ISJ støtter de farvede lande.

Vi støtter et barn hver fra Laos, Cambodia, Somalia, Etiopien, Kenya og Tanzania. Laos og Cambodia ligger i Østasien (meget tæt på Thailand) og Somalia, Etiopien, Kenya og Tanzania ligger i Østafrika.

Der bliver hængt nogle snore op på kortet, som kommer til at løbe fra de forskellige SOS børnebyer til et billede af barnet, som kommer derfra. De børn, som der er blevet hængt billeder op af, støtter vi i denne uge og fremover.

Artikel skrevet af Anders 6.b, Kristoffer 7.b og Mathias 7.b. Billede er taget af Kristoffer.

Artikler i samme kategori: