Menu Luk

Gruppe 10 arbejder på livet løs på stopmotion film om ulighed

Gruppe 10 har om ulighed i dens forskellige former. Fx dem, der mangler rent drikkevand, mad og et sted at bo. Det kunne også være børnearbejde eller krig.

De skal alle tage figurer med hjemmefra og filme med telefon eller iPad. De må selv bestemme, hvad den skal handle om, og gruppen der har om børnearbejde laver om børn der arbejder ti timer med kun et måltid mad.

“Vi synes, det er meget synd for dem, der ikke har et rigtig hjem,” siger Katarina fra 4.b. De har om hjem og plads og er i gang med stopmotion om at bo på gaden og som modsætning folk, der bor i paladser.

Gruppen er lige begyndt med deres stopmotion.

Billeder af Johanne 7.b, Artikkel skrevet af Kirstine, Line og Johanne 7.b.

Artikler i samme kategori: