Menu Luk

Afskaf fattigdom finder ud af ,hvad der sker, hvis alle har lige mange penge!

Jeg talte med 3 personer, der var en del af gruppe 1 (afskaf fattigdom). De havde fået til opgave at finde ud af, hvad der vil ske, hvis alle havde lige mange penge. Det skal de lave en præsentation om, som de skal fremlægge.

De havde også være ude og samle pap ind, som de vil bruge til at lave et rum af. Det har de gjort, fordi de har fået et benspænd, der siger, at de kun må bruge pap til deres udstilling, som man jo kan se på torsdag.

De laver også arbejde med lyd. Fx dem jeg snakkede med skulle putte pap rundt om en højtaler!

Jeg tror godt, I kan glæde jer til på torsdag, de så nemlig flyvende ud. Hvis jeg var jer, ville jeg helt klart se deres udstilling.

I kan høre mere om det i interviewet nedenunder.

Foto, video og skrevet af Christian Dollerup 7.B

Artikler i samme kategori: