Menu Luk

Forøget drivhuseffekt trækker TV2 til ISJ’s skolegård

Fredag den 4. oktober stod TV2’s koboltblå vejrbil i ISJ’s skolegård. Peter Tanev fra TV2 Vejret var nemlig på besøg for at fortælle gruppe 13 om drivhuseffekt. De har nemlig om klimaindsats og suger al den viden til sig, som de kan få. Den store, blå bil var parkeret foran et bænkearrangement ude i gården, hvor eleverne sad og lyttede interesseret til det spændende foredrag. 

En stor fladskærm var slået op på siden af bilen, hvor et slideshow med billeder, der passede med den spændende fakta om drivhuseffekt, kørte hen over skærmen og fangede elevernes opmærksomhed. 

PR-gruppen nåede desværre ikke selv at være med til hele foredraget, men Ditte, som er en af lærerne, der styrer gruppen, kunne fortælle os lidt om, hvad det handlede om.

Det handlede bl.a. om, hvad drivhuseffekt egentlig er. De hørte om den forøgede drivhuseffekt og om, hvad den har af konsekvenser for jorden og for vores allesammens planet. Og så fortalte Peter Tanev både om konsekvenserne af drivhuseffekten, hvis vi går hundrede år tilbage og frem til nu, men også fra nu og ud i fremtiden.

Tekst og foto: Karoline Houe Hansen

Artikler i samme kategori: